середа, 16 січня 2008 08:08

Тимошенко під час обговорення програми уряду була налаштована рішуче (ФОТО)

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що під час доопрацювання Програми діяльності Кабінету міністрів було враховано половину з майже трьох тисяч пропозицій громадян.

Про це Тимошенко повідомила під час громадських слухань Програми діяльності уряду.

"Ми почали підготовку програми не після виборів, а під час виборів разом із громадськістю. Після формування демократичної коаліції й уряду ми отримали доручення Президента й разом із Президентом і з усією командою почали знову вдосконалити програму", - сказала Тимошенко.

За її словами, за час громадського обговорення програми уряд одержав понад 2,5 тис. пропозицій, з яких було враховано більше половини.

"Мета нашої команди полягає в тому, щоб у жодному випадку уряд не відривався від інтелектуальної частини нашого суспільства", - пояснила Тимошенко необхідність проведення громадських слухань Програми діяльності Кабміну.

Уже 16 січня на черговому засіданні уряду програму планується прийняти в цілому. 17 січня спливає 30-денний термін, відведений законодавством Кабміну для розробки програми своїх дій і передання її для затвердження до Верховної Ради, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко під час обговорення програми уряду була налаштована рішуче (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі