четвер, 10 липня 2008 13:42

Тимошенко перевірила на Путіну свої жіночі хитрощі

Тимошенко перевірила на Путіну свої жіночі хитрощі
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко під час переговорів з Володимиром Путіним часто вдається до жіночих хитрощів, заявила український психолог Наталія Кухтіна.

"Під час попереднього візиту до Москви, коли президентом був Путін, Тимошенко обрала дуже жіночний одяг - сукню-корсет і білу блузу. І коли вона йшла поряд з Путіним, двома руками поправила цей корсет на рівні грудей. У неї там нічого не з"їхало, це був підсвідомий рух", - відзначила експерт.

"Коли жінка торкається грудей, вона підкреслює, що з нею слід поводитися як з жінкою. Тоді Тимошенко домовлялася про газ і вирішила, що тут повинна спрацювати жінка, а не політик. Цим жестом вона відкрила свій задум", - пояснила психолог.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко знаходилася з робочим візитом в Москві 28 червня, де зустрілася з Володимиром Путіним. За підсумками зустрічі глави урядів України і Росії дали сумісну прес-конференцію, пише Росбалт.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко перевірила на Путіну свої жіночі хитрощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі