понеділок, 08 вересня 2008 08:20

Тимошенко перешіптувалася з Порошенком на святкуванні 5-го каналу (ФОТО)
12

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович 5 вересня приїхав на "5 канал", щоб привітати журналістів каналу з 5-річчям. Він подарував колективу каналу ексклюзивне видання "Острожської біблії" і зазначив, що останнім часом "5 канал" змінив своє обличчя.

"Канал не є заангажованим і передає об`єктивну інформацію", – сказав лідер Партії регіонів.

5-й канал відзначив Президента України Віктора Ющенка у номінації "Лідер нації".

Як повідомили у прес-службі Президента України, глава держави отримав цю нагороду за активну участь у вирішенні геополітичних питань.

Нагорода була передана під час святкування заступнику глави Секретаріату Президента Марині Ставнійчук. І наступного дня вручена Ющенку особисто. Глава держави прийняв її з особливою подякою.

"5-й канал" визнав прем"єр-міністра України Юлію Тимошенко лідером в номінації "За жіночу мужність і неймовірну цілеспрямованість".

Призову статуетку прем"єр отримала особисто під час урочистого святкування 5-річчя телеканалу.

У своїй промові Тимошенко заявила, що "5-й канал" був і залишається "зразком об"єктивності" і, навіть, нагадала, що "5-й канал" іноді порівнюють із CNN, з BBC і з Аль-Джазірою.

Тимошенко зазначила, що як під час Помаранчевої революції, так і зараз, вона завжди дивиться новини на "5-му".

УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко перешіптувалася з Порошенком на святкуванні 5-го каналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі