вівторок, 19 серпня 2008 10:32

Тимошенко перервала відпустку і приїхала до Ющенка

Тимошенко перервала відпустку і приїхала до Ющенка
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко перервала відпустку і прибула на засідання РНБО. Також на засіданні присутні спікер парламенту Арсеній Яценюк, губернатори і інші члени РНБО.

Президент Віктор Ющенко розпочав засідання Ради національної безпеки й оборони з оцінки робіт з ліквідації наслідків паводка в 6 областях.

У понеділок Ющенко зажадав негайного повернення прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко з відпустки. Про це повідомила прес-секретар Президента Ірина Ваннікова на брифінгу для преси.

За її словами, Президент вимагає, щоб не пізніше 19 серпня відбулося позачергове засідання уряду, на якому слід ухвалити всі необхідні рішення для належної організації відновних робіт в регіонах, постраждалих від повені.
Також Кабмін повинен переглянути нормативи відшкодування на будівництво житла, забезпечити безумовну готовність на початок навчального року всіх шкіл.

Ющенко підкреслює, що уряд повинен до жовтня відновити будинки для жителів постраждалих регіонів, до 15 листопада відновити пошкоджені мости, дорогі, греблі.

"Про прийняті заходи Президент просить прем"єра інформувати особисто до 20 серпня", - сказала Ваннікова.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко перервала відпустку і приїхала до Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі