Ексклюзиви
понеділок, 24 грудня 2007 08:46

Тимошенко перегляне зарплати

Тимошенко перегляне зарплати
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко ініціює введення диференційованої шкали встановлення мінімальної зарплати для різних професій.

"Те, що у нас встановлюється одна мінімальна заробітна плата для тих, хто працює в нормальних теплих умовах, і для тих, хто працює в умовах ризику, є неправильним і ненормальним", – сказала Тимошенко.

Зокрема, на її думку, мінімальна зарплата для шахтарів "повинна починатися з інших меж". Глава уряду повідомила, що новий склад Кабінету міністрів нині вивчає досвід з формування зарплати шахтарів країн СНД і близького зарубіжжя, відповідно до якого існує диференційована шкала мінімальних зарплат для різних професій.

Прем`єр-міністр також повідомила, що уряд має намір проаналізувати рівень цін на продукцію, що експортується за світовими цінами.

"Якщо, приміром, метал продається за світовими цінами, то у мене виникає запитання - чому зарплати далеко не світові?", - запитала прем`єр.

Тимошенко розраховує, що парламент ухвалить законопроект про введення диференційованої шкали встановлення мінімальної зарплати для різних професій. "Якщо не до Нового року, то відразу після Нового року", - підкреслила Тимошенко, пише УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко перегляне зарплати ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути