середа, 26 грудня 2007 18:13

Тимошенко передала державі резиденцію Януковича

Тимошенко передала державі резиденцію Януковича
Кабінет міністрів України відмінив ухвалу щодо передачі на баланс НАК Надра України резиденції Межигір"я, в якій зараз проживає екс-глава уряду Віктор Янукович.

Як повідомила Юлія Тимошенко, на початку діяльності нового уряду було дано доручення проаналізувати кожну ухвалу колишнього уряду на предмет їхньої незаконності.

"І ми вже 140 гектарів землі, відмінивши ухвалу, повернули державі. Це Межигір"я", - сказала Тимошенко.

При цьому вона виразила упевненість, що на кожному засіданні Кабміну розглядатиметься декілька питань щодо відміни незаконних ухвал, скільки уряд в змозі буде проаналізувати.

"Після того, як ми місяць попрацюємо над ревізією, від уряду Януковича не залишиться жодної лобістської ухвали. Все буде відмінено, а потім ще і в судах доведена їхня незаконність", - сказала Тимошенко.

Вона також запевнила, що у разі звернення команди Януковича до суду щодо відміни ухвал його Кабміну нинішній уряд звертатиметься в прокуратуру з проханням порушити кримінальні справи проти корупціонерів. "Тому, я думаю, що, можливо, до судів звертатися буде і нікому", - сказала Тимошенко, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко передала державі резиденцію Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі