понеділок, 14 січня 2008 17:39

Тимошенко передала Ахметову "вітання" через "регіонала"

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко пропонує Державній податковій адміністрації збільшити щонайменше удвічі об"єм стягуваних податків та зборів.

Про це вона сказала під час зустрічі з активом Дніпропетровської області.

"У мене є прохання, прошу сприйняти їх як доручення Державній податковій адміністрації і митниці", - зазначила Тимошенко.

"Як і в 2005 році буде запроваджено моніторинг, які підприємства скільки платять податків", - продовжила прем"єр, пояснивши, що будуть порівнюватися розміри податків, що сплачуються аналогічними підприємствами в Україні та за кордоном.

"Якщо взяти гірничо-збагачувальні комбінати України та інших країн, у тому числі СНД, то у нас податкове навантаження у 5-7 разів нижче", - наголосила Тимошенко.

На думку прем"єра, це пряме уникнення від сплати податків.

"Я б просила, щоб ви і на родинному рівні обговорили це питання", - звернулася Тимошенко до голови Дніпропетровської облради Юрія Вілкула.

Як відомо, його син – член фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Вілкул входить до керівних органів гірничо-збагачувальних комбінатів Ріната Ахметова, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко передала Ахметову "вітання" через "регіонала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі