пʼятниця, 27 лютого 2009 10:57

Тимошенко перед Ющенком та РНБО радиться з Северінсен

Тимошенко перед Ющенком та РНБО радиться з Северінсен
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко братиме участь у зустрічі з Президентом України Віктором Ющенком, головою Верховної Ради України Володимиром Литвином, головою НБУ Володимиром Стельмахом та лідером опозиції Віктором Януковичем.

Про це повідомила прес-секретар прем"єр-міністра України Марина Сорока.

"Прем"єр-міністр намагатиметься переконати Президента і голову НБУ підписати лист до керівництва МВФ з приводу отримання Україною другого траншу кредиту", - сказала Сорока.

За словами прес-секретаря, Тимошенко сподівається, що підписання спільного листа буде консолідацією всіх гілок влади.

Сорока також повідомила, що зараз триває зустріч Тимошенко з її радником Ханною Северінсен.

"Якщо вдасться консолідуватися, у України буде великий шанс отримати допомогу МВФ. Для України важливо продовжити співпрацю з Міжнародним валютним фондом", - процитувала Сорока слова Тимошенко під час зустрічі з Северінсен.

Прес-секретар додала, що прем"єр-міністр сподівається, що на зустрічі з Президентом, головою Верховної Ради та головою Нацбанку буде знайдено порозуміння.

Як повідомлялося раніше, на п"ятницю заплановано проведення засідання РНБО, а також нарада президента з вищим керівництвом держави.

За даними прес-служби Президента, до порядку денного засідання РНБО "внесені питання, затверджені планом розгляду питань на засіданнях РНБО"

Як відомо, на попередньому засіданні РНБО відбулася публічна сварка між президентом Віктором Ющенком і прем"єром Юлією Тимошенко.

За матеріалами: УНІАН, Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко перед Ющенком та РНБО радиться з Северінсен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі