пʼятниця, 11 травня 2007 10:38

Тимошенко: Папієв хоче ввести репресії проти вагітних жінок

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко обурена пропозицією міністра праці та соціальної політики Михайла Папієва вивчити можливість звільнення вагітних жінок за порушення ними трудового законодавства.

Про це йдеться у коментарі Тимошенко.

"Вчора міністр праці і соціальної політики Папієв заявив, що у трудовому законодавстві слід передбачити норму, згідно з якою роботодавець має право звільняти з роботи вагітних жінок. Фактично міністр пропонує репресивні заходи проти майбутніх матерів. Ця заява не просто дивує, вона обурює кожного, хто має повагу до жінок, до своїх матерів і до власних дружин", - зазначила Тимошенко.

Вона вважає, що у цій пропозиції міністра праці та соціальної політики проявляється справжнє ставлення діючого уряду і правлячої партії до людей.

Тимошенко вважає, що "за аналогією з рейтингом ворогів свободи слова настав час запровадити в Україні рейтинг ворогів кохання, і перше місце в ньому слід відвести міністру Папієву".

10 травня міністр праці та соціальної політики Папієв висловив думку, що необхідно вивчити питання щодо можливості звільнення вагітних жінок у разі порушення ними трудового законодавства.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Папієв хоче ввести репресії проти вагітних жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі