середа, 27 серпня 2008 15:25

Тимошенко особисто заявила, що підтримує цілісність Грузії

Тимошенко особисто заявила, що підтримує цілісність Грузії

"Ми абсолютно чітко підтримуємо цілісність території Грузії", - заявила сьогодні на прес-конференції прем"єр-міністр Юлія Тимошенко.

За її словами, таку позицію займає вона особисто, уряд та політична сила, яку вона очолює. "І всі рішення, які приймаються всупереч цій позиції, вони ніколи не будуть нами підтримані", - сказала прем"єр.

Вона зазначила, що цілісність території Грузії – "це святе питання і для Грузії, і для України". Тому, за словами Ю.Тимошенко, політика світу мусить бути сформована саме таким чином, щоб цілісність територій держав не страждала від будь-яких незаконних зазіхань.

На її думку, ЄС проводить виважену політику щодо Грузії. "Ми зобов"язані сформувати таку політику, яка не буде роздмухувати військові конфлікти", - додала прем"єр.

Щодо позиції України в даному питанні, то вона повинна бути спокійною, мирного врегулювання та невтручання у жодні військові конфлікти. Окремо Ю.Тимошенко відзначила, що на сьогоднішній день Україна може мирним шляхом вирішити питання Чорноморського флоту РФ та території України, передає РБК-Україна.


Зараз ви читаєте новину «Тимошенко особисто заявила, що підтримує цілісність Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі