четвер, 20 грудня 2007 14:29

Тимошенко обрали "Особистістю року"

Тимошенко обрали "Особистістю року"
Журнал "Кореспондент" в рамках свого щорічного проекту визнав прем"єр-міністра України Юлієві Тимошенко Особистістю - 2007 року.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомила заступник головного редактора журналу "Кореспондент" Ганна Мороз.

"На шостому році існування цього проекту ми хотіли нарешті присудити це звання не політикові. Але Юлія Тимошенко не залишила нам шансів. Сила і нелюдська завзятість на шляху до мети принесли їй звання Особистості року", - сказала Мороз.

За її словами, в номінації "Відкриття року" переміг голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, в номінації "Комбінатор року" - глава Секретаріату Президента Віктор Балога, в номінації "Улюбленець долі" - лідер однойменного блоку Володимир Литвин.

"Оратором року визнаний мер Харкова Михайло Добкін за спробу записати звернення до городян. Ця історія принесла декілька днів радості всім українцям, у яких є Інтернет, де можна було побачити цей запис. Це на декілька днів паралізувало роботу офісів у всіх великих містах країни", - додала Мороз.

За її словами, Латифундистом року визнаний секретар Київської міськради Олесь Довгий за земельний скандал в столиці, коли за один день було роздано найбільшу кількість земельних ділянок.

За версією "Кореспондента", Порушником року став Сергій Калиновський (прийомний син бізнесмена Дмитра Фірташа) за дорожньо-транспортну подію, в якій загинули дві людини.

У свою чергу, оглядач журналу Олександр Пасховер повідомив, що Переможцем року визнаний Григорій Суркіс за новину про проведення в Україні фінальних матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Футболістом року визнаний кращий гравець Чемпіонату Росії українець Анатолій Тимощук, Куражем року став Андрій Данилко за ексцентричний виступ і друге місце на "Євробаченні-2007".

За матеіралом: Корреспонент.net


Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обрали "Особистістю року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі