понеділок, 08 вересня 2008 13:33

Тимошенко обманула про допит у Генпрокуратурі?

У Генеральній прокуратурі не мають в своєму розпорядженні інформації про те, що прем"єр-міністр Юлія Тимошенко викликана на допит до відомства 11 вересня. Про це повідомили в прес-центрі ГПУ. " Ми нічого про це не знаємо і не чули", - відзначили в прес-службі.

Нагадаємо, що раніше сьогодні Тимошенко на прес-конференції заявила про те, що вона на 11 вересня 2008 р. викликана на допит до Генеральної прокуратури.

За її словами, підставою для цього став лист від в.о. голови СБУ Валентина Наливайченка до ГПУ стосовно того, що факти, які були викладені у листі голови Секретаріату президента Віктора Балоги до СБУ про державну зраду прем"єр-міністра і уряду мають під собою підґрунтя.

"Внаслідок цих дій відкрито низку справ проти керівника мого секретаріату… проти багатьох моїх співробітників", - зазначила Тимошенко. За її словами, за нею і за урядовцями постійно відбувається стеження. "Я маю повістку з"явитися до генпрокуратури 11 вересня", - повідомила вона.

РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обманула про допит у Генпрокуратурі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі