понеділок, 14 липня 2008 16:55

Тимошенко обіцяє не робити підкатів і бути надійним голкіпером

Тимошенко обіцяє не робити підкатів і бути надійним голкіпером
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає за доцільне створити єдину українсько-польську систему звітності перед УЄФА про підготовку до Євро-2012.

Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції після першого засідання Міжурядового українсько-польського комітету з питань підготовки і проведення Євро-2012.

"Думаю, було б дуже корисно нашим двом країнам, і ми з цим згодні, мати єдину систему звітності перед УЄФА щодо виконання наших генеральних планів підготовки до Євро-2012", - заявила Тимошенко.

Вона повідомила, що наступне засідання комітету відбудеться 15 вересня напередодні звіту перед УЄФА.

Прем"єр також повідомила, що в ході сьогоднішнього засідання сторони досягли попередньої домовленості про проведення 14 вересня в Україні товариського футбольного матчу урядів України і Польщі "для того, щоб символізувати нашу дружбу і абсолютну скоординованість у підготовці до такого великого футбольного свята". "Дружити так дружити", - підкреслила Тимошенко.

Використовуючи футбольну термінологію, вона зазначила, що уряди України і Польщі будуть захисниками у процесі підготовки країн до Євро-2012. "Що стосується спільної роботи, то ми один до одного не зробимо жодного підкату... і до складних питань журналістів ми завжди будемо надійними голкіперами", - підкреслила Тимошенко.

Президент УЄФА Мішель Платіні в ході візиту в Україну 3 липня наголосив, що найближчі три місяці стануть для України ключовими у підготовці до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Я вражений своїм перебуванням в Україні. Але разом із тим хочу зазначити, що остаточне рішення про стан і перспективи підготовки і проведення Євро-2012 в Україні і Польщі розглядатиметься у вересні 2008 року в місті Бордо на засіданні Стратегічної ради УЄФА", - сказав він. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обіцяє не робити підкатів і бути надійним голкіпером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі