четвер, 03 лютого 2011 20:19

Тимошенко не зійшлась із Ющенком через подвійні стандарти

Тимошенко не зійшлась із Ющенком через подвійні стандарти

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що у 2005 році тодішній президент Віктор Ющенко звільнив її з посади Прем'єр-міністра через те, що вона перешкоджала передачі стратегічних об'єктів України олігархічним кланам.

Як повідомила прес-служба БЮТ, Тимошенко, зокрема, сказала: "Звільнили переважно тому, що я не погоджувалася разом з президентом Ющенком сповідувати подвійні стандарти і не погоджувалася продовжувати політику на найвищому рівні в державі, яка зміцнювала економічні і політичні позиції олігархії України, яка розподіляла на їх користь всі національні багатства".

Лідер партії "Батьківщина" нагадала, що її було звільнено 8 вересня 2005 року. За її словами, вже 22 грудня 2005 року уряд Юрія Єханурова ухвалив постанову про проведення конкурсу на залучення інвесторів для розробки родовищ Прикерченської ділянки шельфу Чорного моря.

"Цю постанову лобіювали і фінансували в тіньовому режимі ті ж самі клани, які оточували Кучму, оточували Ющенка і сьогодні оточують Януковича, його головні спонсори", - уточнила Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні Юлія Тимошенко заявила, що фракція БЮТ найближчим часом внесе до ВР законопроект про заборону розробки шельфу Чорного моря компанією "Vanco Prykerchenska". "Ми підготували законопроект, в якому передбачається, що стратегічні родовища, подібні до шельфу Чорного моря, розробляються лише компанією НАК "Нафтогаз Україна", - уточнила Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не зійшлась із Ющенком через подвійні стандарти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі