Ексклюзиви
вівторок, 20 травня 2008 12:16

Тимошенко не збирається замінювати Портнова

Член фракції БЮТ Наталя Королевська спростовує інформацію про нібито зміну кандидатури від БЮТ на посаду голови Фонду держмайна.

"Ця інформація не відповідає дійсності", - сказала вона в коментарі журналістам у вівторок у Верховній Раді.

За її словами, БЮТ у цьому питанні "визначився один раз і не змінював своєї думки про те, що Андрій Портнов має бути керівником Фонду держмайна".

"Інших пропозицій у фракції в нас не розглядалось", - запевнила Королевська.

Разом із тим, сам Портнов в інтерв"ю журналістам зазначив, що інформацію про нібито зміну кандидатури голови ФДМ "трохи перекрутили ЗМІ"

"Станом на вчорашній день я звернувся до прем"єр-міністра України з проханням визначитися з іншою кандидатурою на посаду керівника ФДМ або підтвердити це кадрове рішення (щодо призначення Портнова в.о. голови Фонду)", - зазначив Портнов.

"Це було пов"язано з тим, що я не хотів, щоб через мою особу не виконувалася дохідна частина бюджету і було блокування цього питання з боку однієї з фракцій коаліції", - пояснив він.

"Саме тому вчора (у понеділок) було проведено засідання фракції, це питання було розглянуто і по ньому було підтверджене раніше внесене кадрове рішення (щодо призначення Портнова в.о. голови ФДМ)", - додав БЮТівець.

Як відомо, газета "Дело" у номері за вівторок писала про те, що на посаду голови ФДМ у БЮТ може з"явиться нова кандидатура замість Портнова. Зокрема, за інформацією газети, компромісною кандидатурою між секретаріатом президента і Кабінетом міністрів могла нібито стати Наталя Королевська, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не збирається замінювати Портнова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути