понеділок, 24 грудня 2007 08:36

Тимошенко не закриватиме шахту ім.Засядька

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко не має наміру лобіювати позицію про закриття шахти ім. Засядька.

Про це вона сказала вчора, виступаючи на зустрічі з трудовим колективом цього підприємства.

"Уряд дуже відповідально ставиться до роботи вашої шахти, і я не пристану на позицію щодо закриття шахти", - сказала прем`єр-міністр, перервавши виступ представників профспілок підприємства, які просили голову уряду не ухвалювати рішення про закриття цієї шахти.

Прем`єр підкреслила, що метою її зустрічі з трудовим колективом є з`ясування всіх проблем, з якими стикаються вуглевидобувні підприємства, шахтарі та їхні родини.

Тимошенко також повідомила, що всі реформи у вугільній галузі будуть спрямовані на покращення ситуації в галузі охорони праці, пенсійного забезпечення і підвищення престижності шахтарської праці.

За словами прем`єр-міністра, наступного тижня почне свою діяльність робоча група при голові уряду з удосконалення законодавства у цій сфері.

Тимошенко також запропонувала трудовим колективам делегувати до складу робочої групи своїх представників, які разом з депутатами і фахівцями зможуть підготувати високоякісні законопроекти, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не закриватиме шахту ім.Засядька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі