пʼятниця, 11 квітня 2014 18:54

Тимошенко не вірить у поразку - Чорновіл

Тимошенко не вірить у поразку - Чорновіл
Фото: batkivshchyna.com.ua

Екс-нардеп Тарас Чорновіл переконаний, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко не зніматиме кандидатуру з президентських виборів. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Тут є дві причини. Перша - це її самовпевненість. Вона не слухає поради, не готова повірити у поразку. Вважає себе першою і що Майдан робився задля неї. Друга причина - бачимо певні зав'язки Тимошенко з Путіним. Росія демонструє, що зацікавлена у ній. Є підозра, що Тимошенко не приймає самостійних рішень. Тому не може відмовитись від висування. Мусить пройти цей етап, тому що на неї зроблена ставка", - розповів політик.

Він зауважив, що домовленості Тимошенко з Порошенко забезпечили б вибори у один тур.

"Тимошенко може не вийти у другий тур. Тому що виборець Партії регіонів має за когось голосувати. Ймовірно вибиратиме між Тігіпко і Добкіним. Тому у другий тур може вийти хтось з них", - зазначив він.

Чорновіл додав, що визначений кандидат від демократичних сил в інтересах держави.

"Тоді усі б були спокійні. Якщо йде Порошенко, то він перемагає у першому турі", - додав він.

Зазначимо, що за рейтингами кандидат у президенти Порошенко випереджає Тимошенко. Він попросив Тимошенко відмовитись від участі у президентських виборах заради народу. Таку ідею підтримав лідер УДАРу Віталій Кличко.

Також лідер Громадянської ініціативи "Третя Українська Республіка" Юрій Луценко вважає, що ці політики мають об'єднатися.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не вірить у поразку - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua