пʼятниця, 11 травня 2007 13:17

Тимошенко не вірить Кириленку і Луценку

Блок Юлії Тимошенко очікує від блоку "Наша Україна" гарантій неблокування з Партією регіонів після позачергових виборів Верховної Ради. Про це на прес-конференції заявив депутат від БЮТ Микола Томенко.

"Це актуальне питання для "Нашої України", і ми як їхні союзники хотіли б мати певні гарантії", - сказав Томенко.

За його словами, БЮТ має деякі сумніви із приводу дій "Нашої України" після проходження в парламент.

Крім того, зазначив Томенко, це питання є актуальним і щодо громадського руху "Народна самооборона" Юрія Луценка, оскільки Луценко у свій час після обіцянок подати у відставку залишився працювати в уряді Віктора Януковича.

На думку Томенка, "Народній самообороні" варто підписати певний документ, який би давав гарантії, що після проходження в Раду ця сила буде створювати блок з демократичними силами.

Крім того, Томенко підкреслив, що БЮТ після проходження в Раду розглядає два шляхи дій, а саме: або об"єднуватися з демократичними силами, або йти в опозицію.

Раніше партія "Народний Союз Наша Україна" заперечувала можливість створення коаліції з Партією регіонів після проведення позачергових виборів Верховної Ради.

Громадський рух "Народна самооборона", який веде переговори про створення блоку з партією "Народний Союз Наша Україна", вимагав від неї публічних гарантій того, що НСНУ не створить коаліцію з Партією регіонів і Соціалістичною партією в новій Верховній Раді, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не вірить Кириленку і Луценку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі