субота, 03 листопада 2007 10:30

Тимошенко не сподобалося, як Янукович Ющенку в рота заглядав

Тимошенко не сподобалося, як Янукович Ющенку в рота заглядав
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко наполягає на запровадженні імперативного мандату в новому парламенті.

"Сьогодні пропонують до 15-20 мільйонів для зрадників", - заявила Тимошенко в ефірі УТ-1.

На репліку ведучого, що імперативний мандат відкидають у Європі, Тимошенко заявила: "Коли чоловік і жінка одружуються, вони кохають один одного, народжують дітей. А потім виявляється, що через 10 років людина зрадила і пішла в іншу родину".

За словами Тимошенко, у фракцію збираються "різні люди", і ручатися за кожного не можна.

"До речі, в НУНС запарафували коаліційну угоду, в якій є імперативний мандат, і запарафували закон про імперативний мандат", - додала Тимошенко.

Лідер БЮТ також підкреслила, що в коаліційній угоді з "Нашою Україною – Народною самообороною" записано обіцянку протягом двох років повернути борги Ощадбанку та з 1 січня 2008 року припинити призов до армії.

"Коаліційна угода була завізована в присутності Ющенка, Балоги й інших людей", - заявила Тимошенко.

Вона також обурилася запопадливою поведінкою Януковича на нараді за участі Віктора Ющенка, яка відбувалася у п"ятницю. Тимошенко нагадала, як на мітингу в Криму перед виборами Янукович запропонував "кінчати з помаранчевими".

"І коли я сьогодні дивилася засідання уряду, коли Янукович, втративши честь і гідність, лобизував перед президентом, а прізвище Януковича було "що подать, що піднести і де почухать?" – так не може себе поводити гідний політик", - заявила Тимошенко, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не сподобалося, як Янукович Ющенку в рота заглядав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі