середа, 13 лютого 2008 11:16

Тимошенко не розглядатиме питання, які неузгоджені з Балогою

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заборонила членам Кабінету Міністрів вносити питання для розгляду урядом з голосу в обхід регламентних процедур, що припускають попереднє узгодження ініційованих питань із профільними міністерствами й секретаріатом Кабміну.

Про це Тимошенко сказала на засіданні Кабміну.

Зокрема, Тимошенко зробила зауваження заступнику міністра іноземних справ Володимиру Хандогію, який вніс пропозицію розглянути на засіданні Кабміну в середу проект цільового плану "Україна-НАТО" на 2008 рік.

Тимошенко підкреслила, що регламент Кабміну передбачає, що ініційовані міністрами питання вносяться в секретаріат Кабміну не пізніше, ніж у попередню п"ятницю для того, щоб у понеділок погодити розгляд цих питань на засіданні Кабміну в середу з Президентом і профільними міністерствами.

"Я забороняю міністрам вносити з голосу непідготовлені питання", - сказала Тимошенко.

Регламент уряду передбачає попередній розгляд ініційованих міністерствами й іншими центральними органами влади питань на урядових комітетах, і після схвалення їх комітетами приймати їх остаточно на засіданнях Кабміну, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не розглядатиме питання, які неузгоджені з Балогою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі