середа, 12 березня 2008 10:49

Тимошенко не пробачить Черновецькому його неповаги до уряду

Мер Києва Леонід Черновецький не з"явився на засідання уряду, присвячене виконанню законодавства Київської міської держадміністрації.

Про це оголосила сама прем"єр Юлія Тимошенко на засіданні уряду в середу.

"Я б хотіла б, щоб уряд зафіксував таке ставлення пана Черновецького до уряду, бо за Конституцією КМДА є підзвітною уряду, і уряд має права координувати роботу Київської міської державної адміністрації", - сказала вона.

"Черновецький так себе поводить, бо захищений в тіньовій сфері тими, хто зобов"язаний його притягнути до відповідальності", - обурилась Тимошенко.

За її словами, в Києві склалася ситуація, "яка пересічними киянами сприймається як махрова корупція".

Тимошенко також нагадала, що учасники демократичної коаліції ішли на дострокові вибори з вимогою дострокових виборів мера Києва і Київради.

"Мені прикро, що демократична коаліція, яка йшла на вибори з вимогою звільнення Києва від шайки, сьогодні сповідує подвійні стандарти", - зазначила вона.

Тимошенко пообіцяла після засідання уряду провести прес-конференцію і назвати "всі хитросплетіння навколо мера, Київради і їх потужного "кришування".

Тимошенко не назвала, хто саме здійснює захист Черновецького, однак сказала, що ці люди мають відношення до "коридорів влади".

Уряд розпочав розгляд питання без участі Черновецького. В порядку денному це питання значилось, як "звіт голови Київської міської адміністрації про стан виконання актів законодавства та розв"язання актуальних проблем розвитку Києва".

За відсутності представників Черновецького, з доповіддю про ситуацію в Києві виступи міністр економіки Богдан Данилишин, пише Українська правда.

.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не пробачить Черновецькому його неповаги до уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі