вівторок, 01 лютого 2011 19:15

Тимошенко не потрібні депутати, що не здатні на подвиги

Тимошенко не потрібні депутати, що не здатні на подвиги

Не можна засуджувати людей за те, що вони не здатні на подвиги, але і тримати в команді їх сьогодні теж не можна.

Так пояснила сьогоднішнє виключення декількох депутатів із фракції БЮТ лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

Як повідомила прес-служба БЮТ, Тимошенко зазначила, що всупереч рішенню її фракції декілька депутатів проголосували разом з провладною більшістю.

"Саме тому, що останні тижні Янукович, Азаров, Клюєв, прокуратура безпосередньо тиснули на депутатів, порушуючи кримінальні справи проти членів їх родин, проти синів, братів, чоловіків, жінок, батьків, і ці декілька народних депутатів не витримали тиску і політичних репресій", - сказала політик.

На її переконання, не можна засуджувати людей за те, що вони не здатні на подвиги.

"Але і тримати в команді слабких людей сьогодні ми не маємо права, і тому наша фракція виключила цих депутатів зі свого складу і від того стала сильнішою", - підкреслила лідер партії "Батьківщина".

"Ми незмінно стоїмо на позиціях боротьби проти окупаційної влади. Ми незмінно стоїмо на позиціях боротьби з мафією, і так, як сказала Ліна Костенко, що з колін неможливо стартувати, тому ми не на колінах, ми боремося і ми з вами", - резюмувала Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні, 1 лютого, ВР конституційною більшістю ухвалила зміни до Конституції, що передбачають продовження повноважень парламенту до жовтня 2012 року.

Згідно з даними сайту ВР, з фракції БЮТ за таке рішення проголосували: Олег Бабаєв, Руслан Богдан, Анатолій Семинога, Іван Куровський, Павло Мовчан, Віктор Павленко, Антон Яценко. Як наслідок, усіх їх було відразу виключено із фракції.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не потрібні депутати, що не здатні на подвиги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі