пʼятниця, 07 грудня 2007 09:12

Тимошенко не хоче віддавати "Регіонам" бюджетний комітет

Народний депутат, член фракції "Наша Україна - Народна самооборона" (НУ-НС) Володимир Мойсик відзначив, що фракція претендує на керівництво у ряді комітетів Верховної Ради.

Як передає прес-служба блоку, парламентарій поінформував, що йдеться, зокрема, про комітети з питань економічної політики, з питань фінансів і банківської діяльності, а також з питань європейської інтеграції і з питань правосуддя.

Також Мойсик відзначив, що "бюджетний Комітет, можливо, буде відданий опозиції, але зараз проти цього виступає, зокрема, фракція БЮТ".

Він додав, що залишається незмінною позиція щодо того, що посада першого заступника спікера парламенту залишається за опозицією.

Наразі продовжуються консультації між лідерами фракцій з питань обрання керівництва Верховної Ради, розподілу парламентських комітетів і з питання представлення Президента кандидатури на посаду прем"єр-міністра, передає "ЛИГА".

 

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не хоче віддавати "Регіонам" бюджетний комітет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі