Ексклюзиви
четвер, 28 жовтня 2010 13:37

Тимошенко не хоче, щоб за неї голосували через косу

Тимошенко не хоче, щоб за неї голосували через косу

Лідер ВО Батьківщина Юлія Тимошенко обіцяє, що ті люди, які будуть активно працювати над проектом "Україна третього тисячоліття", матимуть шанс потрапити у список її політичної сили на наступних парламентських виборах.

Про це вона сказала під час презентації інтернет-сайту "Україна третього тисячоліття".

"Із старою традицією треба завершувати. Тому ми пропонуємо новий погляд на формування списків. Ми працюємо з усім суспільством над новим проектом країни, над новим пакетом законодавства і виділяємо тих людей, які активно та результативно працюють. Якщо люди наділені необхідними для роботи в парламенті якостями, мають досвід та освіту, можуть діяти і донести свою думку, то вони мусять стати депутатами наступної Верховної Ради", - зазначила екс-прем'єр.

За її словами, парламент має обиратися не на основі рекламних роликів.

"Не на основі зачіски, форми носа, кольору очей або форми обличчя лідерів. Це має відбуватись на основі об'єднання навколо ідеї. Коли ми будемо інтелектуальною елітою, попрацюємо над тим, щоб суспільство знало та очікувало зміни, які будуть запроектовані, якість парламенту буде іншою. Він буде складатися не з випадкових людей- водіїв та секретарів", - наголосила лідер Батьківщини.

Тимошенко також зауважила, що її команда зараз не може сказати, що займається тільки "NON-опозицією".

"Тобто говорить тільки "ні", нічого не пропонуючи суспільству. Наша команда внесла більше ста законопроектів. Але питання в тому чи підтримуються вони громадянським суспільством, фахівцями, чи мають перспективу бути прийнятими в парламенті? Ні. Тому політичні сили і політичні лідери мусять покінчити зі своєю амбіцією, що вони все знають, мають рецепти і відповіді на всі запитання", - підкреслила Тимошенко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не хоче, щоб за неї голосували через косу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути