пʼятниця, 23 березня 2012 11:28

Тимошенко не дозволяє робити пункцію спинного мозку, а взагалі хоче лікуватись

Тимошенко не дозволяє робити пункцію спинного мозку, а взагалі хоче лікуватись
Сергій Власенко спростував заяву пенітенціарної служби. Фото: byut.com.ua

"Бютівець" і захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко спростував інформацію про те, що вона відмовляється від лікування.

"Тимошенко лише відмовляється від забрання пункцій спинного мозку у тюремній камері. Я б радив комусь із міністрів полікуватися таким чином в тюрмі", - зазначив він під час години запитань до уряду у парламенті.

Нардеп нагадав, що приписом Євросуду Україну зобов'язали забезпечити лікування Тимошенко у спеціальній установі. Звертаючись до міністра юстиції Олександра Лавриновича, депутат наголосив: "Тюрма не є такою установою. Не розповсюджуйте брехню від пенітенціарної системи, що Тимошенко відмовилась від будь-якого лікування. Вона вимагає чіткого дотримання того лікування, яке прописали німецькі лікарі. Вони чітко сказали, що її можливо лікувати лише у стаціонарі спеціалізованої медичної клініки".

Депутат поцікавився у міністра, коли і як Тимошенко буде перевезено до такої установи, однак той не дав чіткої відповіді на запитання, заявивши, що не існує жодних законних обмежень лікування будь-якого ув'язненого у стаціонарі.

Також "бютівці" передали Лавриновичу пакет висновків німецьких лікарів, який містить конфіденційну інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не дозволяє робити пункцію спинного мозку, а взагалі хоче лікуватись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі