середа, 23 квітня 2008 18:25

Тимошенко наїхала на власників ЗМІ

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що власники засобів масової інформації активно втручаються у формування інформаційної політики.

Таку думку Тимошенко висловила сьогодні на брифінгу в Кабінеті міністрів.

"Свобода слова, за яку ми так всі боролися в 2004-му і в 2005 році, атакується ззовні. Я хочу сказати, що це не є претензією до журналістів. Це претензія до певних власників, які сьогодні починають здійснювати вплив на формування інформаційних сюжетів", - сказала Тимошенко.

Прем`єр-міністр додала, що спостерігає за цією ситуацією.

"Я можу констатувати, що ситуація не поліпшується. Я думаю, що ми звертатимемося і до вас зокрема, щоб проаналізувати певні факти", - звернулася вона до журналістів.

Прем`єр-міністр заявила про це, відповідаючи на прохання журналіста уточнити, що вона мала на увазі, коли сказала на брифінгу: "Зараз журналісти дають своїм операторам команду зупинити зйомку, вважаючи, що Україні не потрібно знати, що за останні чотири роки 5 тис. га лісу в Україні практично ліквідовано. Я розумію, що це неактуальне питання, коли йдуть програми на замовлення", - сказала Тимошенко, передає кореспондент УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко наїхала на власників ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі