пʼятниця, 12 вересня 2008 08:44

Тимошенко намовила проти Ющенка депутатів Київради?

Ряд депутатів Київської міської ради у відкритому зверненні закликають Президента України Віктора Ющенка визнати "власні помилки" і повернутись до демократичної коаліції.

Текст звернення було прийнято учора на зборах депутатів Київради, ініційованих фракцією Блоку Юлії Тимошенко у міськраді.

У зверненні до Президента депутати зазначають: "Розв"язана вами війна з урядом, дискредитація членів Кабінету міністрів як відмова від боротьби з корупцією поставили країну на межу катастрофи".

Втім, на переконання депутатів Київради, Президенту "ще не пізно визнати власні помилки", тому вони просять Ющенка "припинити ескалацію конфлікту, забути про наступні президентські вибори і повернутись до коаліції демократичних сил".

"Так само, як Ви увечері 2 вересня директивно вимагали від фракції "Наша Україна" вийти з коаліції, Ви зараз повинні порадити фракції "Наша Україна" повернутися до складу демократичних сил. Повернутися без шантажу, ультиматумів та абсурдних, заздалегідь невиконуваних вимог", йдеться у зверненні депутатів Київради.

Його автори зазначають, що якщо цей сценарій стабілізації ситуації в Україні Президент реалізувати не захоче або не зможе, то залишиться один вихід: дострокове проведення виборів Верховної Ради України та Президента України одночасно.

У зборах депутатів Київради взяли участь представники фракції БЮТ, які проголосували за зазначене звернення. Було вирішено, що це звернення буде направлено у Секретаріат Президента України, повідомялє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко намовила проти Ющенка депутатів Київради?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі