субота, 28 червня 2008 09:30

Тимошенко налаштована покращувати співпрацю з Росією

Тимошенко налаштована покращувати співпрацю з Росією
Уряд України налаштований на покращення динаміки україно-російського економічного співробітництва. Про це повідомив віце-прем"єр-міністр України у справах європейської та міжнародної інтеграції Григорій Немиря сьогодні на прес-конференції.

"Ми налаштовані на те, щоб розвивати україно-російське економічне співробітництво, добрий поштовх якому було надано під час квітневого засідання Комітету економічного співробітництва", - цитує віце-прем"єра його прес-служба.

Немиря нагадав, що 28 червня відбудеться робочий візит прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко до Російської Федерації. У рамках цього візиту відбудеться зустріч з головою Уряду РФ Володимиром Путіним - як у вузькому колі, так і в розширеному.

Зокрема, повідомив Немиря, в рамках розширеного кола відбудеться зустріч співголів Комітету економічного співробітництва України і Росії, під час якої планується розглянути такі питання, як: моніторинг виконання рішень третього засідання Комітету; співпраця і узгодження галузевих планів спільних дій щодо реалізації пріоритетів двостороннього співробітництва (торгівля, ПЕК, газові питання, промислова політика, авіаційна промисловість, космічна промисловість). Також планується обговорити питання, пов"язані з підготовкою чергового засідання Комітету економічного співробітництва, який планується провести восени цього року в Москві.

"Ми спостерігаємо досить добру динаміку україно-російських відносин, яка відповідає пріоритету, зазначеному в Програмі дій уряду щодо налагодження взаємовигідних економічних відносин між двома державами", - підкреслив віце-прем"єр-міністр, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко налаштована покращувати співпрацю з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі