середа, 16 липня 2008 09:34

Тимошенко нагодує регіони дешевою курятиною

Тимошенко нагодує регіони дешевою курятиною
Держкомрезерв України почав інтервенцію курячих стегенець на ринок, і ціна на них має в роздрібній торгівлі знизитися до 13,5 грн за кілограм.

Про це повідомила прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко на селекторній нараді з керівниками облдержадміністрацій.

"Сьогодні Держрезерв почав інтервенційні процедури із закупівлі цього м`яса і направлення його в регіони", - заявила Тимошенко, звертаючись до губернаторів щодо необхідності давати заявки Держкомрезерву на поставку стегенець до їх регіонів.

"Сьогодні Держрезерв має у своєму розпорядженні необхідну продукцію, щоб передати її вам сьогодні, навіть не завтра…", - заявила вона і попросила губернаторів направляти одержану продукцію до супермаркетів і контролювати, щоб стегенця в роздрібній торгівлі були не дорожчими від 13,5 грн. за кг.

"Це на 10 грн. дешевше, ніж сьогодні в роздрібній торгівлі (вартість стегенець)", - сказала прем`єр.

Тимошенко наголосила, що м`яса в регіони може бути поставлено стільки, скільки буде необхідно.

"Тут питання не в рентабельності, рентабельність там зашкалює за всі розумні межі. Це питання корупції, безконтрольності і картельних змов – ось у чому тут питання", - наголосила Тимошенко. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко нагодує регіони дешевою курятиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі