понеділок, 22 вересня 2008 14:23

Тимошенко нагадала, що блок НУ-НС практично розколений надвоє

Прем`єр-міністр України, лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяє знайти інший формат коаліції, якщо частина блоку "Наша Україна – Народна самооборона" за 30 днів не повернеться до складу демократичної коаліції.

Про це вона заявила сьогодні журналістам на брифінгу в Полтавській області.

"Треба повертатися, хай повертається. Але якщо не повернеться, і якщо пропонуватиме країні дострокові вибори, тоді ми не будемо загнані разом з країною в глухий кут, ми знаходитимемо інші формати коаліції, які дадуть країні можливість працювати далі і чекати позитивних якісних змін", - сказала прем`єр.

Вона наголосила, що блок НУ-НС практично розколений надвоє, і "Народна самооборона", Народний Рух України і Партія захисників вітчизни, які входять до НУ-НС, підтримують збереження демократичної коаліції.

Як повідомлялося, 2 вересня депутати БЮТ разом з депутатами з Партії регіонів і КПУ прийняли законопроекти, які, зокрема, обмежують владу Президента, і не проголосували за резолюцію НУ-НС щодо Грузії.

У блоці "Наша Україна – Народна самооборона" такі дії БЮТ назвали зрадою, і 3 вересня НУ-НС ухвалила рішення про вихід з коаліції, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко нагадала, що блок НУ-НС практично розколений надвоє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі