пʼятниця, 13 червня 2008 08:16

Тимошенко нагадала ПР про спільне голосування і порадила не робити помилок

Тимошенко нагадала ПР про спільне голосування і порадила не робити помилок
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що якщо Партія регіонів не блокуватиме роботу парламенту, то він цілком зможе продуктивно працювати і приймати закони.

Про це вона заявила сьогодні журналістам на прес-конференції в Запорізькій області.

"Якщо не блокуватиме парламентська опозиція, а власне Партія регіонів, парламент зможе успішно приймати закони", - заявила прем`єр.

За її словами, парламент продемонстрував, що за ухвалення деяких законів голосували не тільки депутати фракцій, що входять у коаліцію.

Разом із тим Тимошенко підкреслила, що на сьогодні коаліція налічує 228 депутатів, і існуватиме доти, доки одна з фракцій не вийде з неї.

"Сьогодні у складі 228 депутатів працює демократична коаліція. І я б радила Партії регіонів спокійно працювати в опозиції, і не робити політичних помилок", - підкреслила Тимошенко

Минулого тижня фракція Партії регіонів блокувала роботу парламенту з вимогою заслухати звіт голови Фонду держмайна України Валентини Семенюк-Самсоненко про роботу фонду, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко нагадала ПР про спільне голосування і порадила не робити помилок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі