четвер, 06 вересня 2007 12:19

Тимошенко надала Вінському першу медичну допомогу

Тимошенко надала Вінському першу медичну допомогу
Погіршення здоров"я члена БЮТ Йосипа Вінського, шпиталізованого в середу, обумовлено гострою інтоксикацією. Про це заявила заступник головного лікаря вінницької міської станції швидкої допомоги Алевтина Семененко, пише газета "Комерсант-Україна".

"О другій годині дня літак з Юлією Тимошенко, Олександром Турчиновим, Йосипом Вінським, Миколою Томенком і мною вилетів з Донецька у Вінницю", - розповів кандидат у депутати від БЮТ Андрій Портнов.

"Через десять хвилин після злету Йосипу Вікентійовичу стало дуже погано – він знепритомнів. Ми одразу знайшли балон з киснем і маску, Юлія Володимирівна надала йому першу медичну допомогу. Протягом польоту – це близько години сорока хвилин – Вінський те опритомнював, то втрачав свідомість", - розповів він.

На злітній смузі у вінницькому аеропорту Гавришівка літак зустріли дві бригади реаніматологів.

За словами Семененко, після проведення електрокардіографічної діагностики був виключений інфаркт міокарда, після чого допомога Вінському надавалася вже як хворому з гострою інтоксикацією, швидше за все, харчового походження.

Зокрема, йому була поставлена крапельниця з дезінтоксикаційним розчином, унаслідок чого його стан покращився.

Тимошенко вирішила не переривати передвиборчий тур і виїхала в Житомирську область.

Вінського до Києва супроводжували Турчинов і Портнов. В аеропорту "Жуляни" його забрала машина швидкої допомоги, після чого Вінський був доставлений у київську лікарню "Феофанія".

Як відомо, стан здоров"я Вінського різко погіршився на борту літака у вівторок, незабаром після вильоту з Донецька.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко надала Вінському першу медичну допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі