пʼятниця, 07 грудня 2007 14:30

Тимошенко на вихідних сходить до Ющенка

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко має намір на початку наступного тижня зустрітися з усіма фракціями парламенту для співбесіди щодо висування її кандидатури на посаду прем"єр-міністра.

"У мене є графік консультацій і всі фракції висловили бажання зустрітися. Я буду зустрічатися з ними у понеділок і вівторок", - сказала Тимошенко після засідання фракції БЮТ у п"ятницю.

Вона додала, що на вівторок фракції коаліції планують вийти з узгодженими кандидатурами міністрів нового уряду і кандидатурами керівників парламентських комітетів.

Зокрема, БЮТ протягом вихідних проводитиме відповідні консультації з "НУ-НС" та президентом.

На питання, що робитиме БЮТ, якщо Партія регіонів продовжить блокувати спікерську трибуну, Тимошенко сказала, що БЮТ не братиме участі у жодних протистояннях і чекатиме до того моменту, поки вони її розблокують.

"Якщо у когось є настрій блокувати, будь ласка, хай блокують безстроково. Але тоді вони мають взяти на себе відповідальність за все, що відбувається у країні. Як з точки зору виконувачів обов"язків уряду, так і з точки зору депутатів, які блокують роботу ВР", - заявила Тимошенко, повідомляє Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко на вихідних сходить до Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі