пʼятниця, 28 грудня 2007 11:47

Тимошенко може звільнити "небездоганих" міністрів

Міністри, робота яких буде безрезультатною, будуть звільнені з посад.

Про це прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила 27 грудня в програмі "Я так думаю" на телеканалі "1+1".

"Для мене результат – це головний критерій оцінки. Якщо ми не бачитимемо результату разом із суспільством, значить, ці міністри підуть відпочивати, якщо результат буде, це підстава переосмислити якість такого урядовця", – сказала Тимошенко.

Прем`єр-міністр визнала, що у зв`язку з відсутністю досвіду роботи деякі міністри, можливо, сьогодні "не виглядають бездоганними". Разом із тим, Тимошенко зазначила, що в її уряді "вчепилися в роботу всі", і їй довелося заборонити міністрам працювати після 22.00. "Я знову, як і в 2005 році, видала розпорядження, яким заборонила міністрам працювати після 22.00… Вигнати неможливо – це я вам говорю. Це хороший знак, з одного боку, а з іншого - треба розрахувати сили, щоб не впасти на старті", – сказала Тимошенко.

Прем`єр повідомила, що, на відміну від 2005 року, коли її Кабмін "схопився за тактику" – почав "закривати дірки", в нинішньому уряді "всі почали зі стратегії". За словами Тимошенко, половину часу Кабмін займатиметься тактикою дій, а половину – присвятить глибоким стратегічним реформам, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко може звільнити "небездоганих" міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі