понеділок, 02 квітня 2012 13:14

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко мають лікувати в спеціалізованій клініці, яку виберуть німецькі лікарі - Власенко

Тимошенко мають лікувати в спеціалізованій клініці, яку виберуть німецькі лікарі - Власенко
Сергій Власенко переймається, аби Тимошенко не перевели у яку-небудь клініку "для галочки". Фото: sannews.com.ua

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко, депутат Верховної Ради Сергій Власенко заявляє, що лікування екс-прем'єр повинна пройти в клініці, яку визначать німецькі лікарі, які поставили їй діагноз.

"Ключовим питанням є наступне: оскільки рекомендації з лікування давали німецькі лікарі, то німецькі лікарі і повинні визначити ту клініку, яка буде забезпечувати виконання їхніх рекомендацій", - сказала Власенко.

"Звичайно, можна перевести Тимошенко в якусь лікарню, яка просто не буде відповідати можливості її лікувати", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Банковій відхрестилися від Тимошенко: її лікування не в компетенції АП

"Це повинен бути стаціонар спеціалізованої медичної клініки", - підкреслив захисник, зазначивши, що таку клініку повинні перевірити німецькі лікарі.

"Якщо ці вимоги буде дотримано, то ми, звичайно, будемо раді, що нарешті, після 17-и днів буде виконано припис ЄСПЛ", - сказав захисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина домовляється з Україною щодо лікування Тимошенко у Берліні

При цьому Власенко підкреслив, що захист Тимошенко не дасть згоди на те, щоб її для початку перевели з колонії до будь-якоъ медустанови, з тим, щоб потім визначити спеціалізовану клініку.

"Це неправильний підхід. Ми не хочемо, щоб Юлію Володимирівну перевели в якийсь медичний заклад і гордо поставили галочку, що вони виконали рішення Європейського суду", - підкреслив Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кузьмін не проти лікувати Тимошенко у Берліні, якщо там погодяться лікувати всіх українських в'язнів

Нагадаємо, що раніше прес-служба Генеральної прокуратури України повідомила, що генпрокурор Віктор Пшонка дозволив лікування Тимошенко за межами Качанівській колонії, де вона перебуває.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко мають лікувати в спеціалізованій клініці, яку виберуть німецькі лікарі - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі