вівторок, 09 жовтня 2007 16:09

Тимошенко має план "Б", якщо Ющенко і Янукович змовляться

Тимошенко має план "Б", якщо Ющенко і Янукович змовляться
Блок Юлії Тимошенко розпочне підготовку до президентської кампанії 2010 року, якщо блок "Наша Україна – Народна самооборона" створить коаліцію з Партією регіонів.

Як повідомили у прес-службі БЮТ, про це в інтерв"ю польському інтернет-виданню "Gazeta.pl" заявила лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко.

"Ющенко і Якнукович вже двічі утворювали між собою коаліцію і обидві спроби закінчилися катастрофою. Єдина можливість впровадження стабілізації в країні є коаліція демократичних сил", - сказала Тимошенко.

"Однак українська політика повна несподіванок. Якщо Президент і прем"єр змовлялися за моїми плечима, очевидно, буде повторення попередньої коаліції. Я маю план "Б": ми залишаємося в опозиції, а я почну готуватися до президентської виборчої кампанії", - наголосила вона.

Лідер БЮТ вважає, що Президент, погодившись на коаліцію з Партією регіонів з прем"єром Януковичем хотів збудувати міст, що об"єднує східну і західну частину нашої країни.

"Однак ми не можемо обманюватися – цей експеримент не приніс нам ані єдності, ані стабілізації, тому в жодному випадку не повинні його повторювати", - переконана Тимошенко, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Тимошенко має план "Б", якщо Ющенко і Янукович змовляться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі