вівторок, 25 березня 2008 14:54

Тимошенко має дещо спільне з Тіною Кароль (ФОТО)

Днями у співачки Тіни Кароль з"явилося дещо таке, що раніше було тільки у прем"єра Юлії Тимошенко та народної артистки СРСР Софії Ротару. Першій красуні 2007-го року вручили "Жіночий Оскар".

Таку нагороду від одного з жіночих журналів співачка отримала за результатами голосування за рік.

Протягом року читачі журналу голосують за найпопулярніших жінок країни. Після цього визначаються лідери голосування, яким і вручають почесну нагороду.

Читачами були відзначені досягнення Тіни в музиці: випуск альбому "Полюс притяжения", що менш ніж за три тижні продажів одержав статус "золотого", і Всеукраїнський гастрольний тур по 26 містах України.

Відомо, що така сама нагорода є й у прем"єр-міністра Тимошенко, яка отримала свого "Оскара" у передостанній день січня, писала "Українська правда".

Між іншим, у Юлії Володимирівни це вже другий "Жіночий Оскар". Тому одержавши нагороду, вона поцікавилася, чи можна їх колекціонувати, пише "Ліга".

До речі, за чутками, між Тимошенко і Кароль є й дещо інше. Подейкують, що Юлія Володимирівна з симпатією ставиться до Тіниних співів.

Окрім того, Кароль, за інформацією джерел ТаблоIDа, брала участь у закритій вечірці, організованій командою Тимошенко до Нового року.

Фото "Ліги", utro.ua, фото з офіційного сайту Юлії Тимошенко та фото фан-клубу Тіни Кароль

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко має дещо спільне з Тіною Кароль (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі