середа, 16 липня 2008 09:55

"Тимошенко має бути соромно за свій бюджет"

"Бюджет від Тимошенко – черговий популістський прожект, який знову обернувся б збільшенням інфляції та зубожінням народу. І за це Тимошенко має бути соромно", – так прокоментував народний депутат України, лідер "Єдиного центру" Ігор Кріль відмову своїх однопартійців підтримувати бюджет-2008 від Кабінету Міністрів Юлії Тимошенко, повідомили у прес-службі ЄЦ.

Як запевняє Кріль, "Єдиний центр" за подібні документи більше не голосуватиме. Востаннє це було в грудні минулого року".

За словами лідера ЄЦ, "підготовка цього бюджету проводилась у стилі Тимошенко – зміни повинні були бути внесені ще у березні, а насправді все робилось терміново, перед завершенням сесії. Мета - поставити черговий раз всіх перед фактом".

На його думку, Тимошенко було потрібне не прийняття бюджету, а піар навколо його внесення та провалу в парламенті. На підтвердження депутат наводить той факт, що багато пропозицій Президента України Віктора Ющенка, які вказували на популістські положення бюджету, були відкинуті урядом.

"Зрозуміло, що у парламенті не знайшлось би 226-ти депутатів, які б підтримали такий варіант бюджету. І якщо Юлія Тимошенко справді прагнула змін до бюджету – БЮТ проголосував би за президентський варіант змін, при бажанні його доопрацювавши. Чому так вчинила її фракція – саме це нехай і пояснює прем"єр", - заявляє Кріль.

За його переконанням, Тимошенко повинна терміново зайнятись врахуванням зауважень Президента і народних обранців, а не піаритись, використовуючи це питання. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко має бути соромно за свій бюджет"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі