пʼятниця, 06 червня 2008 15:31

Тимошенко лякає політична ситуація

Тимошенко лякає політична ситуація
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко відзначає непередбачуваність політичної ситуації в країні.

"Я не знаю, як мінятимуться в нашому бурхливому політичному житті команди місцями. Мені важко прогнозувати, коли і як проходитимуть чергові вибори", - заявила вона в п"ятницю в Києві, відкриваючи засідання національної експертної колегії з проблем соціально-економічного розвитку при Кабінеті міністрів.

"Мене лякає сьогоднішня ситуація. Лякає тому, що іноді політики втрачають відповідальність за будь-яке слово, за будь-які публічні посили, за будь-які свої рішення, які носять ситуативний і, може, навіть шкідливий на цьому етапі для України характер, проте вони мають якусь певну політичну мету", - прокоментувала український прем"єр.

Вона відзначила, що "політична боротьба входить в такий етап", коли необхідна наявність структур, які б займалися розвитком країни, перебуваючи над політичним процесом.

Звертаючись до представників Національної академії наук, прем"єр висловилася за створення структури, яка б зайнялася розробкою стратегічних реформ в державі.

Тимошенко також висловилася проти розробки програм реформ в Україні іноземними структурами, проте визнала важливість того, щоб в цій роботі потрібно спиратися на міжнародний досвід, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко лякає політична ситуація». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі