пʼятниця, 15 жовтня 2010 09:39

Тимошенко ліквідувала львівську "Батьківщину"

Тимошенко ліквідувала львівську "Батьківщину"

За рішенням президії політради ВО "Батьківщина" за підписом лідера партії Юлії Тимошенко, Львівську міську організацію "Батьківщина" ліквідовано за порушення статуту.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Львівської обласної партійної організації Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина".

"Офіційно заявляємо, що ВО "Батьківщина" не бере участі у виборах до Львівської міської та Львівської обласної ради, оскільки ТВК в обох випадках зареєструвала фальшиві списки, сформовані та підписані членом провладної коаліції з Партією регіонів Іваном Деньковичем", - ідеться в повідомленні.

"Таким чином ми бойкотуємо вибори до Львівської міської та обласної рад. З цього приводу буде публічна заява лідера партії Юлії Тимошенко", - додається у ньому.

"Для всіх тих, хто вважає себе членами "Батьківщини" Юлії Тимошенко, вищим статутним органом партії рекомендовано вийти з фальшивих списків і цим продемонструвати, що партійні та ідейні інтереси є вищими за депутатський мандат будь-якою ціною", - закликає прес-служба Львівської обласної парторганізації ВО "Батьківщина".

На переконання Тимошенко, "сьогодні кожен партієць, який є у фальшивих списках Деньковича, повинен зробити усвідомлений вибір", - зазначає прес-служба.

"Тих, хто залишиться у списку, буде виключено з "Батьківщини", - наголошують у Львівській обласній парторганізації ВО "Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко ліквідувала львівську "Батьківщину"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі