понеділок, 07 липня 2008 08:10

Тимошенко каже, що вона домовилася з Путіним про газ

Тимошенко каже, що вона  домовилася з Путіним про газ

Прем"єр Юлія Тимошенко переконана, що в парламенті немає голосів для її відставки.

Про це вона заявила в інтерв"ю телеканалу "Інтер", показаному в неділю, відповідаючи на питання, чи не боїться вона своєї відставки.

"Я вже мало чого в цьому житті боюся, тим паче відставки. Тому що під це навіть близько голосів у парламенті немає", - сказала Тимошенко.

Вона також висловила сподівання, що до 15 вересня буде підписано контракт з Росією на поставки газу в Україну.

"Я вважаю, що переговори з (прем"єром РФ) Володимиром Путіним по питанню постачання природного газу пройшли успішно. І думаю, що ми їх до 15 вересня доведемо до контрактної форми", - зазначила прем"єр.

Водночас вона не стала прогнозувати, якою буде ціна на газ з наступного року, вказавши, що це буде відомо після 15 вересня.

"Але ціна на газ буде підніматися поступово декілька років до європейських, а не одноразово шоково з 1 січня 2009 року", - сказала Тимошенко.

На звинувачення у зростанні ціни на хліб прем"єр підкреслила, що "ціна на хліб – це компетенція місцевої влади".

Збільшення інфляції Тимошенко пояснила світовою фінансовою кризою, "яка відбилася збільшенням інфляції в 2-3 рази". Водночас вона ще раз наголосила, що уряд, як і обіцяв, у червні зупинив ріст інфляції.

Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже, що вона домовилася з Путіним про газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі