субота, 24 січня 2009 19:42

Тимошенко каже, що Ющенко знову заборонив губернаторам їздити до неї

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що Президент України Віктор Ющенко знову заборонив губернаторам брати участь у заходах уряду.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Тимошенко повідомила сьогодні після завершення селекторної наради з головами обласних держадміністрацій з питань виплати зарплат та пенсій.

"Мені дуже шкода, що Президент заборонив головам обласних державних адміністрацій бути присутніми на найважливішій нараді, яка присвячена виплаті заробітних плат і пенсій. Я знаю, що голови обласних держадміністрацій не винні в тому, що вони отримують такі вказівки, але в той же час навіть якщо так сталося за дорученням Президента, я можу констатувати, що команди на місцях працюють успішно, і ми будемо це контролювати", - сказала Тимошенко.

Прем"єр-міністр вважає, що ситуація із виплатою заробітних плат та соціальних виплат є нелегкою, але контрольованою та прогнозованою. За її словами, всі працівники бюджетної сфери отримуватимуть виплати в повному обсязі.

Водночас Тимошенко повідомила, що для забезпечення виплат на господарюючих суб"єктах приватної власності необхідно об"єднати зусилля уряду та силових структур.

"Ситуація в господарюючих суб"єктах приватної власності набагато складніша. Тут потрібно буде об"єднувати сили уряду, прокуратури, всіх силових структур, податкової і добиватися, щоб все ж таки по кожному суб"єкту заробітна плата людям виплачувалася", - повідомила вона.

Як повідомляв УНІАН, Президент своїм Указом від 11 лютого 2008 року заборонив головам ОДА без його дозволу перебувати в службових відрядженнях.

18 листопада 2008 року Президент скасував свій указ "Про службові відрядження у межах України голів місцевих державних адміністрацій".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже, що Ющенко знову заборонив губернаторам їздити до неї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі