середа, 17 вересня 2008 16:35

Тимошенко каже, що у неї є дещо спільне з Литвином

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко жалкує, що лідер Блоку свого імені Володимир Литвин опинився в такій же складній ситуації, як і вона, в плані переговорів про співпрацю з "Нашою Україною". Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції.

"Я вже сьогодні читала повідомлення, які зробив керівник Блоку Литвина пан Литвин. Він сказав, що з "Нашою Україною" вести переговори про створення коаліції неможливо, тому що їх ультиматуми і їх неадекватні вимоги просто не дозволяють будувати з ними яку-небудь конструктивну роботу. Мені шкода, що Володимир Литвин потрапив в ту ж ситуацію, в якій я знаходжуся вже багато років", - сказала Прем"єр-міністр.

В той же час Тимошенко підкреслила, що БЮТ слід пройти всі консультації для того, щоб визначити вихід з кризового стану.

Нагадаємо, вчора Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк офіційно оголосив про припинення діяльності коаліції демократичних сил.

Згідно з угодою НУНС і БЮТ, після розпаду коаліції у відставку повинні піти і Яценюк, і Прем"єр Юлія Тимошенко. Нова коаліція в парламенті повинна буде пройти процедуру формування уряду відповідно до Конституції України, і процедура ця повинна буде включати все - від представлення кандидатури Прем"єра Президентом України до затвердження цієї кандидатури парламентом, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже, що у неї є дещо спільне з Литвином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі