четвер, 17 квітня 2008 11:27

Тимошенко каже , що ПАРЄ схвалила її дії

Парламентська асамблея Ради Європи позитивно оцінює розпочату урядом боротьбу з корупцією. Про це заявила на початку засідання уряду в четвер прем"єр Юлія Тимошенко.

"Дійсно дали дуже високу оцінку вчора і генеральний секретар, і президент ПАРЄ про те, що уряд почав насправді боротися з корупцією перший раз за останні 17 років, і ця боротьба з корупцією була відзначена", - сказала Тимошенко.

До того, за словами Тимошенко, українська делегація домовилась з представниками ПАРЄ про спільні нові програми в соціальній сфері, для виконання яких в Україну наближчим часом прибуде делегація ПАРЄ.

За її словами, українська сторона "співпрацює зі спеціальним банком, який фінансує соціальний розвиток країн Європи".

"Ми домовились про те, що наша урядова команда почне переговори з цим банком, який надає кредити на досить тривалий період під абсолютно низькі відсотки, без гарантій уряду, я підкреслюю, для того, щоб залучити гроші в іпотечну установу", - сказала Тимошенко.

"Щоб як ми з вами, як і обіцяли, забезпечили населення дешевими кредитами на житло", - додала вона.

Раніше Тимошенко критикувала політику уряду Януковича за те, що він збільшує зовнішній борг України, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже , що ПАРЄ схвалила її дії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі