середа, 30 липня 2008 11:06

Тимошенко каже, що люди вже відчувають результат

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє про ефективність дій центральної і місцевих влад для подолання наслідків повені у Західній Україні.

Про це прем`єр заявила сьогодні на засіданні уряду.

"Всі міністерства, починаючи від Міністерства з надзвичайних ситуацій, Міністерства оборони, місцева влада, всі, хто задіяний, працюють ефективно, самовіддано, цілодобово. Я можу сказати, що і на місцевому рівні, і на центральному робиться все, що тільки можливо зробити. І я думаю, що результат люди вже сьогодні відчувають", - сказала Тимошенко.

Разом із тим прем`єр-міністр зазначила, що криза вже пройдена, і погодні умови, що склалися, не створюють побоювань щодо можливого повторення надзвичайних явищ.

"Водночас, ще залишаються за межами доступу 108 населених пунктів в Україні, куди неможливо під`їхати, не існує доріг, і дістатися туди можна або вертольотом, або на плавальних спеціальних засобах", - додала Тимошенко. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже, що люди вже відчувають результат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі