понеділок, 15 жовтня 2012 13:49

Тимошенко кандидатам, які змушені знятися з виборів: "Я ніколи не забуду ваш шляхетний вчинок"

Тимошенко кандидатам, які змушені знятися з виборів: "Я ніколи не забуду ваш шляхетний вчинок"
Юлія Тимошенко: В кожному окрузі повинен бути один опозиційний кандидат. Фото: svit24.net

Екс-премєр Юлія Тимошенко надіслала звернення учасникам з'їзду, у якому наголосила, що в кожному окрузі повинен бути лише один опозиційний кандидат.

На її думку немає ціни, яку опозиція не мала б заплатити заради спільної перемоги в кожному мажоритарному окрузі. "Кожний багнет вкрай важливий у подальшій нещадній війні з мафією. Опозиції не буде виправдання, якщо, через зайву дріб'язковість провідників чи надмірну амбітність вояків, вона почне нести неприпустимі втрати ще до початку боїв", - запевнила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко: Суддя у справі Тимошенко маніпулює документами

Лідер партії "Батьківщина" звернулась до тих кандидатів, які будуть змушені знятися з виборів, попри те, що "вже пройдений такий важкий шлях, і виборча кампанія добігає кінця".

"Повірте, я все розумію. Будьте впевнені: я ніколи не забуду ваш шляхетний вчинок. І Батьківщина вас не забуде!", - говориться в звернені, опублікованому на сайті БЮТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Опозиція все здає. Виборчий список теж" - Черняховський

Також вона додала: "Годі зайвих слів. "Один округ - один опозиційний кандидат!", - такою має бути наша відповідь режиму, який із засідки зловтішно спостерігає за братовбивчим суперництвом опозиціонерів. Одна голова - добре, будуть дві - зрубають обидві".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко кандидатам, які змушені знятися з виборів: "Я ніколи не забуду ваш шляхетний вчинок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі