субота, 02 лютого 2008 15:13

Тимошенко і Кличко влаштують акцію протесту проти Черновецького

Тимошенко і Кличко влаштують акцію протесту проти Черновецького

Блок Юлії Тимошенко і Блок Віталія Кличка у вівторок, 5 лютого, запрошує киян прийти до стін Верховної Ради і взяти участь в акції протесту проти мера Києва Леоніда Черновецького і його "дерибанщиків".

"Світова історія знає багато прикладів, коли народу для захисту власних прав доводилося виходити на вулицю. Ці приклади різні. Але завжди, від Бастилії до Майдану, народ виводило на вулиці невдоволення діями влади. Сьогодні в Києві склалася революційна ситуація", - йдеться у зверненні до киян.

На переконання БЮТ і Блоку Віталія Кличка, народ більше не може терпіти знущань нинішньої влади в особі Черновецького.

"Подивіться навколо. Де наші парки, якими так пишався колись зелений Київ? Хто дозволив вести забудову на кожному клаптику землі? Хто за безцінь продав тисячі гектарів столичних земель? Чому в такому жахливому стані знаходяться наші під"їзди й ліфти? Хто давав дозволи на закриття продовольчих магазинів у центрі міста? Чому досі не зроблена хоча б спроба перебороти столичні пробки?", - йдеться у зверненні.

При цьому організатори акції пропонують киянам порівняти дану ситуацію з тим, що обіцяв "цей пастор "Правекс-банку"" під час передвиборної кампанії.

"Насправді ми все бачимо і знаємо. Ми знаємо, у чиї кишені йдуть гроші від підвищених тарифів, і для яких бізнес-структур був створений "Київенергохолдинг". Ми знаємо, кому за копійки віддали банк "Хрещатик", що колись належав усім киянам. Ми знаємо, кому віддали Жуків острів, і хто хоче стати власником аеропорту "Жуляни", - відзначають БЮТ і Блок Кличка.

За їхнім переконанням, "тепер прийшов час говорити". "Нас уже більше мільйона – тих, хто поставив свій підпис під вимогою до Верховної Ради прийняти рішення про відставку Леоніда Черновецького", - йдеться у зверненні, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко і Кличко влаштують акцію протесту проти Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі