вівторок, 13 травня 2008 12:34

Тимошенко хоче "пом"якшити президентські вибори"

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що її уряд працює на результат, а не на президентські вибори.

На цьому вона наголосила у вівторок у заяві для преси.

"Ми попри всі протидії й перешкоди зробимо все, що потрібно країні", - запевнила вона.

Тимошенко наголосила, що демократична коаліція для її команди "безальтернативна" і вона все робитиме для того, щоб подолати "негарні процеси в політиці, які інспіровані виключно боротьбою за майбутні вибори президента".

"Якщо кожні президентські вибори перетворюються на війну, на руйнацію життя країни, то краще подумати про них і подумати як пом"якшити ці речі в суспільстві", - зазначила вона.

"Але хочу запевнити, що ми сьогодні працюємо виключно на результат, а ні на які чергові вибори. Достатньо, людей втомили вже і виборами, і суєтою, і протистоянням безкінечним", - заявила Тимошенко.

"Сьогодні ми прийняли дуже чітке рішення: я не буду більше спостерігати за тим, як розчиняються в повітрі ті лічені гривні і копійки людей, з"їдаються інфляцією внаслідок того, що борються з урядом, зі мною особисто, готуючись до наступних 2009 президентів президента", - наголосила прем"єр.

"Я до наступних виборів не готуюся, я кожен день хочу служити країні і давати результат", - запевнила вона, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко хоче "пом"якшити президентські вибори"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі