вівторок, 21 вересня 2010 13:40

Тимошенко хоче негайно побачити Януковича

Тимошенко хоче негайно побачити Януковича

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вимагає негайної зустрічі з президентом Віктором Януковичем.

Як зазначається у повідомленні пресс-служби партії в країні вже повним ходом йде фальсифікація виборів.

Щодо умов, які поставив керівник Адміністрації Президента Льовочкін: щоб опозиція була без шашок та без яєць у партії Тимошенко заявляють: "нам зрозумілий історичний страх Віктора Януковича перед яйцями. Але Льовочкіну немає чого боятися: ані Янукович, ані яйця під час зустрічі не постраждають".

"А шашки, про які говорив Льовочкін, брати з собою не має сенсу. Відомо, що нова влада грає лише в наперстки", - зазначає прес-служба.

У повідомлені також зазначається, що проводячи зустріч, "опозиція хоче, щоб українське суспільство і світова спільнота ще раз побачили, чи мають "декларації Януковича" і його "справи" щось спільне між собою" .

"Батьківщина" прийде, можливо, з незручними для Президента, але доленосними для України питаннями", - зазначає прес-служба.

"Сподіваємося, що зустріч з опозицією не буде мати таку сумну долю, як візит представників преси до "Межигір"я", - резюмують представники "Батьківщини".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко хоче негайно побачити Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі