неділя, 31 серпня 2008 13:36

Тимошенко хоче на пару тижнів відправити в шахту кожного політика

Прем"єр-міністр України Юлії Тимошенко привітала співвітчизників з Днем шахтаря. Про це повідомляє Управління по зв"язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету Міністрів України.

"Кілька місяців тому я спустилася в забій. Сказати, що я була вражена, - нічого не сказати. Це був шок від побаченого, від усвідомлення того, в якому пеклу Ви працюєте і добуваєте українське вугілля", - говориться у вітанні, повідомляє УНІАН.

При цьому прем"єр виразила переконання, "що кожного українського політика, міністра варто було б відправити на пару тижнів в шахту, щоб вони відбійним молотком добули свою тонну вугілля". "Може, тоді в нашій країні навчаться поважати працю шахтаря і віддаватимуть належне Вашої галузі – галузі номер один в Україні! Адже завдяки гірникам, здобутому Вами вуглю, наша Батьківщина може отримати справжню енергетичну незалежність", - відзначила Тимошенко.

Відзначивши, що сьогоднішнє професійне свято - "це лише один день в календарі", прем"єр-міністр завірила, що бажає, щоб шахтарі знали, що уряд докладе всі зусилля для того, щоб вони "щодня, щохвилини, а не кілька разів в рік - від випадку до випадку - відчували турботу держави". "Такий негативний підхід до галузі, який практикувався у всі попередні роки незалежності нашої країни, я обіцяю припинити. Ми повернемо престиж шахтарській праці, а зарплату гірників зробимо гідною – праця українських шахтарів має бути на европейском уровне, ведь черное золото продается по мировым ценам", - подчеркнула Тимошенко, отметив: "Мы восстановим справедливость!".
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко хоче на пару тижнів відправити в шахту кожного політика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі